Bloemzaden

Over onze Bloemen

Bloemenzaden voor jouw tuin

Geef jouw tuin meer kleur met de bloemenzaden van Vegs & Flowers. In ons assortiment hebben wij eenjarigen, tweejarigen en meerjarigen bloemenzaden, zodat je zelf de keuze hebt hoe vaak je van de bloem wilt genieten. Alle bloemenzaden zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een tuin vol bloemen. Van zonnebloemzaden, celosia zaden en petuniazaden tot zaden voor violen en papavers. Welke bloemenzaden laat jij dit seizoen tot bloei komen in jouw tuin?

Zelf bloemen zaaien

Zelf bloemen zaaien is leuk! Je ziet de bloemenzaden binnen de kortste keren groeien tot grote, kleurrijke bloemen. Sommige bloemen kun je daarna zelfs oogsten en in een mooie vaas op tafel zetten. Daar wordt iedereen blij van! Breng ook wat kleur in jouw tuin of huis en bestel vandaag nog een selectie bloemenzaden van Vegs & Flowers.

Uitgebreid aanbod bloemenzaad

Wij bieden een groot assortiment (biologische) bloemenzaadjes aan bij Vegs & Flowers. Maar met welke bloemen begin je? Onze tip: start met je favoriete bloem of een bloem die je mooi vindt om te zien. Hoe leuk zou het zijn om die in je eigen tuin te zien groeien? Bij Vegs & Flowers hebben we ruim 150 verschillende soorten bloemenzaad. Vind jouw perfect match en maak van jouw tuin of balkon een prachtige bloemenzee.

Wanneer bloemenzaden zaaien?

Precies weten wanneer je welke bloemenzaden kunt zaaien? Neem een kijkje in onze zaaikalender. Onze zaaikalender vertelt je namelijk precies welk soort je in welke maand het beste kan zaaien. Daarnaast geven wij in de zaaikalender aan of je dit het beste binnen of buiten kunt doen. Door op het juiste moment jouw bloemenzaden te zaaien, is de kans groter dat jouw plantje op tijd ontkiemen en voor de mooiste bloemen zorgen.

Bloemzaden kopen bij Vegs & Flowers

Binnenkort onze bloemenzaden bij jou in de tuin? Bekijk snel ons assortiment en bestel jouw favoriete bloemenzaden. Wanneer je op werkdagen voor 15:00 uur een bestelling plaatst, heb je jouw bloemzaden de volgende dag al in huis. Wist je dat we ook nog andere producten hebben? In onze moestuin webshop vind je ook pootgoed, groentenzaden en kruidenzaden. Kom je er zelf niet helemaal uit? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Onze producten

Bij Vegs & Flowers kun je verschillende soorten bloemen voor in je moestuin vinden. Zie hieronder alle bloemenzaden die wij in ons assortiment hebben, we hebben deze opgedeeld in eenjarigen, tweejarigen en meerjarigen bloemenzaden.

  • Eenjarigen bloemenzaden

  • Tweejarigen bloemenzaden

  • Meerjarigen bloemenzaden