Bestelinformatie

Afleveren van bestellingen bij vegsandflowers.nl
Bestel je op een werkdag voor 15.00 uur, dan doen wij er alles aan je bestelling nog dezelfde dag te verzenden. In de meeste gevallen word je bestelling de volgende dag geleverd. Houdt voor alle informatie de track en trace in de gaten. Hiermee word je precies op de hoogte gehouden van het aflevermoment. En mocht het niet lukken je bestelling te verzenden, dan informeren wij je natuurlijk zo snel mogelijk!

In de meeste gevallen worden bestellingen verzonden via MyParcel. PostNL is verantwoordelijk voor het afleveren van de aangeboden bestellingen. Wij hebben goede ervaringen met beide bedrijven. De levertermijn is snel en je pakket is duidelijk volgbaar.

Zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten, ontvang je een e-mail met de verzendbevestiging. In dit bericht staat ook de verwachte afleverdatum en een tijdsindicatie. Mocht de postbezorger voor een dichte deur staan, dan wordt in principe een bericht bij je achtergelaten. Je pakket wordt in sommige gevallen bij de buren afgeleverd of weer meegenomen voor een tweede poging tot afleveren. Tot slot kun je ook dit moment van afleveren bepalen. Dit doe je via de link in het bericht.